Praktijk de eerste indruk

Trauma indrukken levenscyclus

Herstel de verbinding met je Zelf !

met grassen omzoomd meer met een achtergrond van bergen

Heel je eerste traumatische indruk!

Heel de basis en de rest heelt mee!

Herstel de verbinding met je Zelf!

Heling gebeurt in 2 stappen:

Bewustwording!

In de eerste plaats word jij je bewust van wat jij tijdens je prille en je latere leven hebt meegemaakt en vooral ook wat jij hebt gemist.

Ook kun je bewust worden van wat je ouders of grootouders is overkomen.

Volledig doorvoelen!

Het volledig doorvoelen van onverwerkte en verdrongen gevoelens en/of lichamelijke pijn of blokkade. Eenmaal gevoeld kan het los laten.

Hoe?

Door verwerkingsmethoden die je rationele denken deels of volledig uitschakelen waardoor je toegang krijgt tot je limbisch brein waar deze onverwerkte ervaringen liggen opgeslagen.

Ben je op de hoogte van een moeilijke geboorte, conceptie of periode in de baarmoeder? Dan is een workshop met het prenatale en perinatale thema echt iets voor jou.

Ben je helemaal niet op de hoogte van de oorzaak van je gevoelens? Of ligt de oorzaak later in je leven? Dan zijn workshops zonder thema echt iets voor jou!

Zie hier een overzicht van de workshops en training.

Wil jij je problematiek niet doorgeven aan je kinderen? Dan is de training Doorbreek de cirkel iets voor jou.

Psychisch resultaat!

Je gaat meer veiligheid in- en acceptatie en liefde voor jezelf voelen!

Lichamelijk resultaat

Op de langere termijn worden de werking van zowel je autonome zenuwstelsel als je hormoonsysteem verbeterd. Je wereldbeeld en zelfbeeld veranderen waardoor ook je epigenoom verbetert. Deze lichamelijke verbeteringen krijgt je toekomstige kind ook mee! En deze verbeteringen hebben ook weer een positief effect op jouw psychische welzijn.